Mennyország feldolgozásverseny eredményhirdetés!

Mindenek előtt szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik átdolgozást készítettek, megosztották, lájkolták, vagy kommentelték a pályázati felhívást! Köszönjük a Watt energiaitalnak, a támogatást!
Rengeteg kreatív megközelítés született, így nem volt egyszerű a döntés. Nagyon büszkék vagyunk rátok, igazán jó érzés volt hallgatni/nézni a felvételeiteket. Köszönjük!
A győztes videókért katt a képre!!! 

Az “Add elő” kategóriában holtversenyben Horváth Laura, és Mező Dorottya énekhangja érintett meg a leginkább.
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

A “Játszd el” kategóriának is több győztese van. Profin megszerkesztett, meghangszerelt, felénekelt dalokat küldtetek, kreatív videókkal.
Tóth Bence és Diószegi Kiki alkotásán látszik, hogy sokat dolgoztak vele, és zeneileg is izgalmas átdolgozást hoztak létre.
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

Az “Értelmezd újra” kategóriában OrgazmiXsound remixe bizonyult a leghatásosabbnak.
YouTube Preview Image

Úgy döntöttünk, hogy Katharina Husnik alkotását különdíjban részesítjük, hiszen annak ellenére is kiváló feldolgozást készített, hogy valójában nem beszél magyarul!
(Dear Kasara! Congratulations, you got the extra-bonus AFC Award: a gift bag! Thank you for the cover, we hope to see you soon at one of our gig!)
YouTube Preview Image

A lájkolók, megosztók, kommentelők közül Pribelszki Norbinak, Hckmann Edinának, és Loe Norbertnek kedvezett a szerencse!

A győzteseket hamarosan e-mailben, illetve a facebookon értesítjük a nyereményük átadásának módjáról!

Nemfeledni: pénteken a PARK-ban koncertezünk, ahol természetesen a Mennyország is felcsendül majd! Ottali!
További infóért katt a képre!